Glorypublisher publisher: Zet je verkeer om in inkomsten.

Makkelijk meer geld verdienen met je website door het plaatsen van backlinks? Verdien meer geld met het plaatsen van backlinks door je aan te melden voor ons platform.

Maak makkelijk een account aan, meld je websites aan, stel je vraagprijs in en krijg maandelijks uitbetaald.

Waarom Glorypublisher?

Ga voor het winnende team.

  • 1.000+ potentiële klanten die een link willen kopen.
  • Ontvang Nederlandse facturen
  • Nederlandse klantenservice
  • Maandelijkse uitbetalingen
  • Gemaakt door linkbuilders die de behoeftes kennen.
  • Makkelijk te gebruiken platform.
  • Nog meer inkomsten verdienen met het affiliate programma
  • Mogelijkheid tot automatisch plaatsen
  • Mogelijkheid tot automatisch genereren van websites.
  • Mee profiteren van een groeiend bedrijf.

Makkelijk een match maken.

Glorypublisher is een Nederlands bedrijf. Het grote voordeel van een Nederlands bedrijf, is dat je ook Nederlandse facturen en Nederlandse klantenservice kunt verwachten. Doordat wij ons als bedrijf volledig focussen op de Nederlandse markt zorgen wij ervoor dat je als Nederlandse of Belgische website makkelijk plaatsingen kunt doen voor andere Nederlandse websites.

Het linkbuilding platform is ontwikkeld door linkbuilders. Heel het platform is ontworpen door linkbuilders, waardoor je precies krijgt wat jij nodig hebt als publisher of adverteerder. Hiermee worden de verkopen gemaximaliseerd.

Wij hebben ervoor gekozen om alle soorten websites in onze database te hebben, omdat iedereen er zelf voor mag kiezen hoe hij/zij haar linkbuilding wilt doen. Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat het belangrijk is om variatie in je link profiel te hebben. Hierdoor kun je niet alleen blogplaatsingen kopen, maar ook losse links en startpagina’s.

Jij blijft de eigenaar van de website en dat respecteren wij ook. Je hebt altijd het recht om bepaalde content af te keuren en welke prijs je wilt voor een artikel, link en startpagina plaatsing.

Wist je dat 33% van de blogs € 0,- verdiend met hun blog? Dit kan makkelijk anders door je aan te melden op ons platform.

Begin met het monitizen van je website.

Hoeveel kun je verdienen?

Hoeveel je kunt verdienen hangt sterk af van je website. Voor een blog met verkeer begint de prijs meestal bij € 50,- maar kan dit oplopen tot duizenden euro’s voor 1 plaatsing.

Alle soorten links

Bij ons hebben we adverteerders voor alle soorten links. In vrijwel elke niche proberen mensen hoog te scoren in Google, dus is er in elke niche ook vraag naar backlinks.

Scroll naar boven