Waarom doen wij wat wij doen?

Over ons

over ons

Het bedrijf is begonnen met een frustratie van een linkbuilder. Als je begint met SEO dan is het eerste wat je hoort: linkbuilding. Je kan talloze video’s kijken over backlinks, maar geen 1 video vertelt je precies hoe je precies aan deze beruchte backlinks komt.

Vaak wordt er verteld dat je door bijvoorbeeld even simpel een e-mail te sturen naar de website waar je een backlink op wilt je makkelijk een backlink kan krijgen. Dit is in de praktijk helaas simpelweg gewoon niet waar. Linkbuilding is een lastig proces waar duizenden verschillende theorieën over zijn wat het beste is.

Daarom hebben wij met een groep andere ondernemers de handen in een geslagen en zijn we begonnen met de ontwikkeling van dit linkbuilding platform.

Met ons platform willen wij een toegankelijk platform creëren voor iedereen die backlinks nodig heeft en voor wie publicaties op zijn site wil laten doen (en dus geld wil verdienen met zijn website). Zo maken wij linkbuilding toegankelijk voor iedereen.

Met onze ervaring in het achterhoofd hebben wij het ideale platform ontwikkelt voor iedereen die linkbuilding wil doen.

Door het brede aanbod aan backlinks is het platform voor iedereen geschikt: (online) marketingbureaus, websites met een miljoenen omzet maar ook voor kleine startende ondernemers.

Op ons linkbuilding platform kun je gratis een account aanmaken en gratis je websites publiceren om losse backlinks en blogs te verkopen. Hier vragen wij een kleine vergoeding voor om ons platform te kunnen onderhouden en klanten voor jou te kunnen werven.

Naast het geweldige linkbuilding platform hebben wij ook een SEO-forum waar je kennis kunt uitwisselen met andere marketeers, ook hebben wij 22 gratis SEO-tools en een uitgebreide kennisbank met meer dan 100 SEO-artikelen.

Wat ons onderscheid? Wij bieden waarde. SEO is meer dan een linkbuilding strategie. Daarom bieden wij meer dan alleen het platform voor linkbuilding.

Glorypublisher is een plek voor de beste SEO.

Wil je even kennis maken? Neem dan gerust even contact met ons op.

Scroll naar boven