Waarom doen wij wat wij doen?

Over ons

over ons

Het bedrijf is begonnen met een frustratie van een linkbuilder. Als je begint met SEO dan is het eerste wat je hoort: linkbuilding. Je kan talloze video’s kijken over backlinks, maar geen 1 video vertelt je precies hoe je eraan komt.

Vaak wordt er verteld dat je door een e-mail te sturen makkelijk een backlink kan krijgen. Dit is in de praktijk helaas simpelweg gewoon niet waar. Linkbuilding is een lastig proces waar duizenden verschillende theorieën over zijn wat het beste is.

Daarom hebben wij met een groep andere ondernemers de handen in een geslagen en zijn we begonnen met de ontwikkeling van dit platform.

Met ons platform willen wij een toegankelijk platform creëren voor iedereen die backlinks nodig heeft en voor wie publicaties op zijn site wil laten doen. Zo maken wij linkbuilding toegankelijk voor iedereen.

Met onze ervaring in het achterhoofd hebben wij het ideale platform ontwikkelt voor iedereen die linkbuilding wil doen.

Door het brede aanbod aan backlinks is het platform voor iedereen geschikt: (online) marketingbureaus, miljoenen websites, maar ook kleine startende ondernemers.

Op ons platform kun je gratis een account aanmaken en gratis je websites op publiceren om links en blogs te verkopen. Hier vragen wij een kleine vergoeding voor om ons platform te kunnen onderhouden en klanten voor jou te werven.

Naast het geweldige linkbuilding platform hebben wij ook een SEO forum waar je kennis kunt uitwisselen met andere marketeers, ook hebben wij 22 gratis SEO tools en een uitgebreide kennisbank met meer dan 100 SEO artikelen.

Wat ons onderscheid? Wij bieden waarde. SEO is meer dan een linkbuilding strategie. Daarom bieden wij meer dan alleen het platform voor linkbuilding.

Glorypublisher is een plek voor de beste SEO.

Wil je even kennis maken? Neem dan gerust even contact met ons op.

Over ons

Door de externe ondernemers hebben wij een mooi team samengesteld om dit platform te realiseren. Als jij ons platform wilt gebruiken ben je vast benieuwd wie hier achter zit. Daarom stellen wij ons graag even voor.

Emiel Glorie eigenaar van Glorypublisher
Emiel
Sales / Marketing

Person
Nathan
Full stack developer

Person
Berkan
UX designer

Scroll naar boven