Linkbuilding uitbesteden

Wil je je linkbuilding gaan uitbesteden? Tegenwoordig is online zichtbaar zijn voor een bedrijf enorm belangrijk. Een manier om online zichtbaar te zijn is door SEO. Een belangrijk onderdeel van de SEO is linkbuilding.

Je hoeft natuurlijk maar één goede organische positie te hebben in de Google zoekresultaten en heel je bedrijf kan hierdoor al helemaal veranderen.

Maar wat is linkbuilding eigenlijk? En waarom zou je dit moeten uitbesteden? Of kun je dit ook zelf doen? Op deze pagina bespreken we het belang van linkbuilding, de voordelen van het uitbesteden van linkbuilding en waarom het belangrijk is. Lees verder en ontdek hoe je met linkbuilding uitbesteden je SEO kunt verbeteren.

Meer organisch verkeer naar jouw website

Als je meer organische bezoekers wilt naar je website, dan kan het uitbesteden van je linkbuilding een goede optie zijn. Dit linkbuilding uitbesteden kan je bij Glorypublisher doen.

Via een platform

Wij hebben een linkbuilding platform waar je zelf backlinks op kunt kopen. Hierbij kun je je gratis aanmelden en direct beginnen met het aanschaffen van backlinks. Door dit zelf te doen, kun je zelf bepalen wat voor websites er naar jou gaan verwijzen en hou jij de touwtjes in handen.

Via een specialist

Soms is het natuurlijk ook fijn als een linkbuilding specialist even meekijkt. Als je de linkbuilding samen met een specialist wilt doen of de linkbuilding volledig wilt uitbesteden kan dit natuurlijk ook bij ons. Als je dit wilt, neem dan gerust even contact met ons op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Via deze e-mail nemen wij contact met je op.
Website URL

Wat is linkbuilding?

Als je bezig bent met SEO heb je vast linkbuilding voorbij horen komen, maar wat was linkbuilding ook al weer?

Wat is linkbuilding? Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van de off page SEO. Linkbuilding houdt in dat je backlinks van andere websites naar jouw website gaat verkrijgen. Deze backlinks worden beschouwd als stemmen vanaf andere websites van vertrouwen en autoriteit voor jouw eigen website. Zoekmachines, zoals Google, beschouwen deze backlinks dus als een soort aanbevelingen en belonen je met een hogere positie op je zoekwoorden in de Google SERP. Met linkbuilding vergroot je dus de zichtbaarheid van je website doordat je zichtbaar bent op andere websites, maar je trekt ook meer organisch verkeer aan.

Linkbuilding uitbesteden: Wat houdt dit in?

Dus je wilt hoger in Google gaan komen en je weet dat linkbuilding belangrijk is, maar wat moet je doen? Het zelf doen of het uitbesteden? 

Linkbuilding uitbesteden betekent dat je de taak van het verkrijgen van backlinks naar jouw website toevertrouwt aan professionals. Deze experts hebben de kennis en ervaring om backlinks van hoge kwaliteit te krijgen en de beste strategieën te implementeren om je SEO te verbeteren met behulp van backlinks.

Deze linkbuilding experts zoeken relevante websites en maken waardevolle content die aantrekkelijk is voor deze websites om naar toe te linken. Als je als website veel backlinks krijgt van andere websites ziet Google dit als een belangrijk positief signaal, omdat andere websites jouw content dus aanbevelen.

Veel mensen kiezen ervoor om de linkbuilding uit handen te geven, omdat ze eigenlijk niet goed weten wat dit linkbuilding nou is en waar je nou deze backlinks kunt vinden.

Dus nog even concreet: stel je gaat je linkbuilding uitbesteden, wat doet een linkbuilding bedrijf voor jou als jij de linkbuilding aan hun uitbesteed?

 1. Concurrentie analyse (Om te weten hoeveel en wat voor backlinks er nodig zijn)
 2. Zoeken naar relevante en kwalitatieve backlinks
 3. Plaatsen van relevante kwalitatieve backlinks
 4. Geplaatste backlinks rapporteren en behaalde SEO resultaten monitoren. 
linkbuilding illustratie

Waarom is linkbuilding belangrijk?

Zoals je wel zult begrijpen is het inhuren van een linkbuilding professional een grote maandelijkse investering voor sommige bedrijven, maar toch is het in veel gevallen wel het geld waard. Maar wat maakt linkbuilding uitbesteden zo belangrijk?

Linkbuilding is van groot belang voor een succesvolle SEO strategie. Hier zijn een aantal redenen waarom linkbuilding belangrijk is:

 • Verbeterde organische posities: Het krijgen van backlinks is een belangrijk onderdeel van je off page SEO strategie. Kwalitatieve backlinks van relevante websites vergroten je geloofwaardigheid en autoriteit in de ogen van zoekmachines zoals Google. Dit zorgt voor hogere organische posities in de zoekresultaten van Google. Hierdoor ben je dus beter zichtbaarheid voor je potentiële klanten, krijg je meer kliks en dus waarschijnlijk ook meer omzet. 
 • Meer organisch verkeer: Door meer backlinks naar je website te krijgen, vergroot je de kans dat gebruikers je website vinden via zoekmachines zoals Google. Hogere posities leidt uiteraard tot meer verkeer naar je website.
 • Opbouw van merkautoriteit: Het verkrijgen van backlinks van kwalitatieve websites in jouw branche versterkt je merkautoriteit. Dit helpt bij het opbouwen van vertrouwen bij je doelgroep en kan mogelijk leiden tot meer conversies, klantloyaliteit, mond-tot-mondreclame en nieuwe klanten.
 • Onderscheiding: In sommige niches (zoals webshops) is het vaak lastig om je op gebied van SEO te onderscheiden van de concurrent (op het gebied van content dan). Vaak kun je door linkbuilding aan Google laten zien dat jij de expert bent door je autoriteit te verhogen met linkbuilding. 
 • Niet alleen goed voor SEO: Als je op een populaire blog een link krijgt naar jou website, is de kans groot dat dit niet alleen positief is voor je SEO, maar ook dat je uit deze link nog wat direct verkeer kan krijgen.

Linkbuilding uitbesteden kan dus gezien worden als een investering in je website omdat het (als het goed is) ook resultaten oplevert die zorgen voor meer omzet. Een ander voordeel is dat backlinks nog jaren kunnen zorgen voor verkeer naar je website.  

Voordelen van linkbuilding uitbesteden

Wil je je linkbuilding gaan uitbesteden? Het uitbesteden van linkbuilding biedt een aantal voordelen voor je bedrijf. Hier zijn een paar inytressante voordelen:

 • Expertise en ervaring: Linkbuilding experts beschikken over de juiste kennis en ervaring om de beste linkbuildingstrategieën te bedenken en uit te voeren voor je bedrijf. Ze begrijpen de nieuwste trends en best practices in de wereld van SEO, waardoor je de beste SEO resultaten kunt behalen. Daarnaast kun jij je als ondernemer richten waar jij goed in bent en niet op een lastige marketingtaak waar je niks vanaf weet. 
 • Tijdbesparing: Linkbuilding kan daarnaast ook een tijdrovend proces zijn. Door het uitbesteden van linkbuilding, kun jij je richten op je kernactiviteiten en belangrijke taken, terwijl deze professionals de linkbuilding voor je uitvoeren. Want weinig mensen weten waar je nou precies backlinks vandaag haalt.  
 • Kwalitatieve backlinks: Professionals hebben vaak toegang tot een linkbuilding netwerk van relevante, kwalitatieve en betrouwbare websites. Ze kunnen backlinks van hoge kwaliteit genereren die je online autoriteit versterken en je zichtbaarheid vergroten door middel van SEO.
linkbuilding illustratie

Waarom kiezen voor het uitbesteden van linkbuilding?

Het uitbesteden van linkbuilding is een verstandige keuze om verschillende redenen:

 • Expertise: Professionals begrijpen de complexiteit van linkbuilding en kunnen effectieve SEO-strategieën ontwikkelen op basis van hun expertise.
 • Efficiëntie: Door het uitbesteden van linkbuilding hoef je je geen zorgen te maken over de details en kun je vertrouwen op de deskundigheid van deze linkbuilding specialisten.
 • Maximale resultaten: Met professionele linkbuilding kun je optimaal profiteren van je investering. Je krijgt waardevolle backlinks die je online zichtbaarheid en verkeer vergroten.

Wat kost linkbuilding uitbesteden?

De kosten van linkbuilding uitbesteden kunnen enorm sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de omvang van je project, de concurrentie in je branche en de gewenste resultaten.

Maar wat kost linkbuilding uitbesteden gemiddeld? Gemiddeld genomen variëren de kosten van linkbuilding uitbesteden tussen de € 200 en € 2.000 per maand. Het is belangrijk om te investeren in kwaliteit en samen te werken met betrouwbare professionals die ervaring hebben in linkbuilding. 

Zo zou je je linkbuilding kunnen uitbesteden voor € 50 en duizenden backlinks kunnen ontvangen, maar waarschijnlijk zal de kwaliteit van deze links zo slecht zijn dat het alleen maar een negatieve impact heeft op je SEO.

Waarom je linkbuilding beter niet zelf kunt doen

Linkbuilding kan best duur zijn en als je je linkbuilding uitbesteed kan dit best wat geld kosten. Daarom kiezen sommige mensen er toch voor om de linkbuilding zelf te gaan doen.

Hoewel het verleidelijk kan zijn om linkbuilding zelf te gaan doen, zijn er een aantal redenen waarom dit geen slimme optie is:

 • Tijdrovend: Linkbuilding vereist tijd en consistentie. Het kan veel tijd in beslag nemen om kwalitatieve backlinks te genereren en te onderhouden.
 • Complexiteit: Linkbuilding is een complex proces dat diepgaande kennis en ervaring vereist. Het begrijpen van de juiste strategieën en het vinden van relevante websites kan een hele uitdaging zijn als je niet bekend bent met de nuances van linkbuilding.
 • Risico op schadelijke praktijken: Als je niks weet van linkbuilding, loop je het risico schadelijke tactieken te gebruiken die je website kunnen schaden. Dit kan leiden tot een lagere organische posities van je keywords in de Google zoekresultaten of zelfs tot een verbanning van de zoekresultaten (een Google penalty).
 • Beperkte middelen: Het doen van linkbuilding vereist toegang tot specifieke tools, bronnen en netwerken. Als individu of klein bedrijf heb je mogelijk niet dezelfde middelen als professionele linkbuildingdiensten.

Kies voor linkbuilding uitbesteden en vergroot je online succes!

Linkbuilding uitbesteden is de ideale keuze om het maximale uit je SEO strategie te halen en je meer organisch verkeer wilt krijgen. Door samen te werken met ervaren SEO professionals, profiteer je van hun expertise, bespaar je tijd en ontvang je kwalitatieve backlinks die je zoekmachineposities en organisch verkeer verbeteren. Investeer in linkbuilding uitbesteden en zorg ervoor dat jouw website opvalt tussen je concurrentie.

Wacht! Goedkoop linkbuilding uitbesteden?

Er is een probleem met linkbuilding uitbesteden. Je weet niet of de partij waarmee je in zee gaat goede kwaliteit levert en je betaalt in veel gevallen wel veel geld voor de linkbuilding.

Daarom kun je ervoor kiezen om zelf artikelen en links te plaatsen op websites die jij wilt. Zo hou jij de touwtjes in handen.

Wij van Glorypublisher hebben een platform gemaakt waar je makkelijk zelf de backlinks kunt uitkiezen. Op ons linkbuilding platform bieden verschillende kwalitatieve, websites een artikelplaatsing (met een link) of een losse link aan. Zo kom jij aan professionele links voor de laagste prijs.

Wil je dit liever doen samen met een SEO specialist? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag op weg!

meer kliks krijgen door linkbuilding uitbesteden
Scroll naar boven