Home » Kennisbank » Wat is een 7-pack in Google?

Wat is een 7-pack in Google?

Geschatte leestijd: 1 minuut

Auteur:

Update:

Wat is een 7-pack in Google?

Als je je ooit hebt afgevraagd wat een 7-pack is in Google, ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel gaan we dieper in op de betekenis van een 7-pack, hoe het werkt en hoe je kunt zorgen dat jouw bedrijf veel voorkomt in deze speciale Google-zoekresultaten.

7-pack betekenis

Wat is een 7-pack? Een 7-pack is een specifieke weergave van zoekresultaten in de zoekmachine van Google. Het komt meestal voor wanneer gebruikers lokale zoekopdrachten uitvoeren, zoals “restaurants in Amsterdam” of “loodgieters in Rotterdam.” De term ‘7-pack’ verwijst naar een lijst van zeven lokale bedrijven die verschijnen in een prominent vak bovenaan de zoekresultatenpagina. De Google 7-pack bestaat sinds 2015 niet meer en is vervangen door de Google local pack. De 3-pack en de 7-pack zijn beide onderdeel van de local pack.

Betekenis van een 7-pack

De betekenis van een 7-pack ligt in zijn waarde voor lokale bedrijven. Als jouw bedrijf in de top zeven van deze lijst wordt weergegeven, betekent dit dat je veel meer zichtbaarheid en potentiële klanten kunt binnenhalen. Stel je voor dat je een pizza-restaurant in Den Haag hebt en je verschijnt in de 7-pack wanneer mensen zoeken naar “pizza in Den Haag.” Dit zou betekenen dat jouw pizzeria bovenaan staat en meer kans heeft om bezocht te worden.

Over Glorypublisher

Glorypublisher is een linkbuilding platform waarmee je makkelijk links kunt kopen en verkopen.

Gratis SEO checklist?

Wil je een gratis SEO checklist? Download deze geheel kosteloos!

Over de auteur

Relevante berichten

Scroll naar boven