Home » Kennisbank » Nederlandse startpagina dochters overzicht

Nederlandse startpagina dochters overzicht

Geschatte leestijd: 1 minuut

Auteur:

Update:

Nederlandse startpagina dochters

Als het gaat om linkbuilding dan spelen startpagina (dochters) een grote rol. Startpagina dochters ook wel startpagina klonen genoemd. Al deze klonen zijn afgeleid van de eerste startpagina en dat is Startpagina.nl. Startpagina.nl was vroeger een belangrijke bedrijvengids waarin mensen makkelijk per categorie websites konden vinden.

Vroeger hadden mensen veel geld over om in deze lijsten te staan. Tegenwoordig is startpagina.nl een stuk minder populair en wordt het door marketeers veelal gebruikt voor linkbuilding. Een backlink krijgen op startpagina.nl is in vaak lastig en kost (veel) geld. Ook een pagina beheren op startpagina.nl kost geld en is een hele opgave om te krijgen.

Omdat startpagina.nl voor veel mensen geen goede optie is door de complexiteit, kiezen veel mensen ervoor om een link te plaatsen of pagina te maken bij een startpagina dochter/kloon. Een startpagina dochter/kloon is eigenlijk hetzelfde als startpagina.nl, maar dan een ander domein (en eigenaar). Deze link is wat betreft SEO minder waard dan startpagina.nl, maar wel veel makkelijker te krijgen. 

Via ons platform kun je ook makkelijk artikelen, links en startpagina links plaatsen. Meld je gratis aan en neem een kijkje op ons platform. 

Startpagina dochter overzicht

Je vraagt je misschien af: Welke dochter/kloon startpagina’s zijn er in Nederland? Wij hebben een overzicht gemaakt van de 30 bekendste Nederlandse dochter/kloon startpagina’s:

Over Glorypublisher

Glorypublisher is een linkbuilding platform waarmee je makkelijk links kunt kopen en verkopen.

Gratis SEO checklist?

Wil je een gratis SEO checklist? Download deze geheel kosteloos!

Over de auteur

Relevante berichten

Scroll naar boven