Nederlandse startpagina dochters

Nederlandse startpagina dochters overzicht

Als het gaat om linkbuilding dan spelen startpagina dochters een grote rol. Startpagina dochters ook wel klonen genoemd worden zijn afgeleid van Startpagina.nl. Startpagina.nl was vroeger een belangrijke bedrijvengids waarin mensen makkelijk per categorie websites konden vinden. Vroeger hadden mensen veel geld over om in deze lijst te staan. Tegenwoordig is startpagina.nl een stuk minder populair en wordt het door marketeers veelal gebruikt voor linkbuilding. Een backlink krijgen op startpagina.nl is in vaak lastig en kost (veel) geld. Ook een pagina beheren op startpagina.nl kost geld en is een hele opgave om te krijgen.

Omdat startpagina voor veel mensen geen goede optie is door de complexiteit, kiezen veel mensen ervoor om een link te plaatsen of pagina te maken bij een startpagina kloon. Een startpagina kloon is hetzelfde als startpagina.nl, maar dan een ander domein (en eigenaar). Deze link is wat betreft SEO minder waard dan startpagina.nl, maar wel veel makkelijker te krijgen. 

Via ons platform kun je ook makkelijk artikelen, links en startpagina links plaatsen. Meld je gratis aan en neem een kijkje op ons platform. 

Startpagina dochter overzicht

Je vraagt je misschien af: Welke startpagina’s zijn er in Nederland? Wij hebben een overzicht gemaakt van de bekendste:

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven