FAQ (Veel gesteld vragen)

Wat doet Glorypublisher?

Glorypublisher biedt een platform waarop link en artikelen gekocht en verkocht kunnen worden. Het verdienmodel is het vragen van een kleine vergoeding per verkochte/gekochte link.

Hoe kun je een link of artikel kopen?

Je kunt een link of artikel kopen door een gratis account aan te maken. Stort vervolgens saldo op je account en kies onder ‘link kopen’ of ‘blogs kopen’ de link die je wilt kopen. Als je een link koopt bedenk je een Anchor tekst en URL en als je een blog koopt schrijf je een tekst. Als je de gegevens hebt ingevuld dan druk je op kopen.

Zit je ergens aan vast?

Nee, je zit nergens aan vast en je mag stoppen wanneer je wilt. Hou je echter wel aan de algemene voorwaarden van ons als je ons platform gaat gebruiken.

Hoelang blijft een artikel online?

Een artikel dat je schrijft, blijft het liefst permanent online. Echter werken wij met externe publishers waar wij geen invloed op hebben, dus hebben wij als regel dat het artikel minimaal 2 jaar online moet staan. Bij overtreding staat in de algemene voorwaarden wat je moet doen.

Bij een link werkt het anders en koop je voor een bepaalde periode. Dit is vaak voor een aantal jaar.

Waarom doen wij wat wij doen?

Linkbuilding is belangrijk, maar zeer tijdrovend. Wij vonden dat dit makkelijk moet. Wij maken linkbuilding voor iedereen toegankelijk en makkelijk. Publiceer binnen enkele minuten geweldige artikelen op websites van topkwaliteit.

Waar kun je naar kijken of een link of artikel goed is?

Je kunt kijken of een link of artikel goed is door te kijken naar de SEO metrics van een website. Voorbeelden hiervan is de DR, DA, TF, CF of UR. Al deze gegevens bekijken wij met behulp van Ahrefs, MOZ en Majestic. Dit zijn de grootste en meest betrouwbare bedrijven die allemaal een eigen SEO waarde aan een website geven.

Wat moet ik doen als ik meer vragen heb?

Als je meer vragen aan ons hebt, neem dan contact op.

FAQ
Scroll naar boven