FAQ

Wat doet Glorypublisher?

Glorypublisher biedt een linkbuilding platform waarop losse links, startpagina links en artikelen gekocht en verkocht kunnen worden.

Hoe kun je een link of artikel kopen?

Je kunt een link of artikel kopen door een gratis account aan te maken. Stort vervolgens saldo op je account en kies onder ‘startpagina link kopen’,’link kopen’ of ‘blogs kopen’ de link die je wilt kopen. Als je een link koopt bedenk je een anchor tekst en URL en als je een blog koopt schrijf je een tekst. Als je de gegevens hebt ingevuld dan druk je op kopen. Verder kun je ook nog een beschrijving toevoegen, aangegeven of je dofollow of nofollow wilt en op welke datum de link gepubliceerd moet worden.

Zit je ergens aan vast?

Nee, je zit nergens aan vast en je mag stoppen wanneer je wilt. Hou je echter wel aan de algemene voorwaarden van ons als je ons platform gaat gebruiken. Als publisher ben je verplicht om de links te laten staan tot de termijn is verlopen. De termijn kan je terugvinden onder ‘links verkocht’ en ‘blogs verkocht’.

Hoelang blijft een artikel online?

Een artikel dat je schrijft, blijft het liefst permanent online. Echter werken wij met externe publishers waar wij geen invloed op hebben, dus hebben wij als regel dat het artikel minimaal 3 jaar online moet blijven staan. Neem bij overtredingen direct contact met ons op en wij zullen hierin bemiddelen.
Bij een link werkt het anders en koop je voor een bepaalde periode. Dit is vaak voor een aantal jaar.

Waarom doen wij wat wij doen?

Linkbuilding is belangrijk, maar zeer tijdrovend. Wij vonden dat dit makkelijker moest kunnen. Wij maken linkbuilding voor iedereen toegankelijk en makkelijk. Publiceer binnen enkele minuten geweldige artikelen op websites van topkwaliteit.

Waar kun je naar kijken of een backlink of artikel goed is?

Je kunt kijken of een link of artikel goed is door te kijken naar de SEO metrics van een website. Voorbeelden hiervan is de DR, DA, TF, CF of UR. Al deze gegevens bekijken wij met behulp van Ahrefs, MOZ en Majestic. Dit zijn de grootste en meest betrouwbare bedrijven die allemaal een eigen SEO waarde aan een website geven. Daarnaast is het ook aan te raden om te kijken naar hoeveel verkeer een website ontvangt en hoe relevant de website voor jouw website is.

Wat moet ik doen als ik meer vragen heb?

Als je meer vragen aan ons hebt, neem dan contact op.

FAQ
Scroll naar boven